Penis boyutları ve şekilleri hakkında 

Normal Penis boyu ?

Peki normal bir penis boyutu nedir? Tüm değişkenlerin çeşitli biçimleri ve kısıtlamaları vardır. Çoğu Penis, çeşitli şekil ve yöntemlerle oluşur. Ve hepsi farklı görünüyor: düz, kıvrımlı, uzun, kalın, ince, sünnetli, sünnetsiz. Biri diğerinden daha iyi değil. Penisin genellikle pantolonuzun içinde öylece sarkar.

Ereksiyon harici sönük olduğunda, bir penis genellikle 6 ila 13 santimetre uzunluğundadır. Dik olan genellikle 7 ila 17 cm uzunluğundadır. Ortalama 12 cm civarındadır. Daha küçük penisler, büyük penislere kıyasla sertleştiklerinde daha fazla büyürler. Bu makale penis boyutları hakkında kısa ve öz bilgi vereceğiz.
Bazı erkeklerin kendi penislerinin veya diğer insanların penislerinin boyutu hakkında dalga geçercesine alay konusu yapıyorlar. Bunun nedeni genellikle yaşadıklarını hissetmeleri veya sert görünmek istemeleri veya bilgi eksikliğini telafi etmek istemeleridir.

Boyutun gerçektende Önemi varmı ?

Daha büyük bir penisinin olması , seni daha iyi bir sevgili yapmaz ve daha iyi seks yapıyor olduğun anlamına gelmez. Daha iyi seks yapmak için partnerinizin vücudunu, hoşlanıp hoşlanmadığı şeyleri, zevklerini ve çok daha fazlasını sunabilmen gerekir. Aslında, penetrasyon olmadan da seksten zevk alabilirsiniz. 

Kızlar ya da kadınlar ön sevişme durumunu , şefkat ve ilişki doyumunu eşlerinin penis büyüklüğü kadar önemli buldukları kaçınılmaz bir gerçek .

Penis boyutu: kadınlar ne ister?

Penis önemli mi?

Bir kadının orgazmı gerçekten penis boyutuna mı bağlı?

O zaman prezervatiflerin de farklı paketleri var mı?
Evet, prezervatifler de çeşitli gruplarından (ve tatlarda!) gelir. Prezervatif satın alırken size uygun olanı bulmanız önemlidir. Çoğu prezervatif, ortalama dik penis boyutlarına / 12-17 cm) göre yapılır. Çoğu prezervatif ortalama penis için üretildiğinden dolayı seçim yaparken bunu göz önüne almalısınız .

Aklınızda Kalması için sıralıyorum .

  • Afrika kökenlilerin penisleri biraz daha uzun ve geniştir
  • Avrupa kökenli orta boy penislere sahiptir
  • Asya kökenli penisleri biraz daha dar ve kısadır
https://youtu.be/aBphQMxkZwk
İdeal Penis Boyu

Penis Boyu eller ve ayaklardan belli olurmu *

Hayır. Daha büyük bir ayakkabı numarasına veya daha büyük ellere sahip olmakla birlikte daha büyük bir penise sahip olmak arasında bir ilişki yoktur. Bununla birlikte, Güney Koreli bir araştırmada , ortaya çıkan verilerde yüzük parmağının işaret parmağına kıyasla ne kadar uzun olduğunu, penisinin o kadar uzun olduğunu kıyaslayabileceğini ortaya koydu.

Penis büyütebilirmi?

Size basit cevap hayır. Penis büyütemezsiniz. Penisi kalıcı olarak büyütebilecek cerrahi olmayan teknikler yoktur. Lütfen bir hapın penis büyütme olasılığını iddia eden yanıltıcı reklamlara inanmayın ve . Bu tür reklamlara kanmayın ve reklamı yapılan ilaçlar ve haplar hiç bir işe yaramaz tam tersine sağlığınıza zarar verir.

Haplar, ağırlıklar ve germe cihazları gibi diğer penis büyütme ürünleri genellikle uzun ömürlü işe yaramaz.

Mikropenis - nedir ?

Mikropenis, 7 cm'den kısa olan bir penistir. Bebek anne karnında gelişirken erkeklik hormonu testosteron seviyesi çok düşük olması durumunda oluşmaktadır .

Ülkereler ait Penis Boyları

Normal Penis Boyutu Nedir *

9-16 cm uzunluğundaki penis boyutu düzgüsel penistir. Yani, normal penis boyu 9-16 santimetre’dir. Bunun yanında ereksiyon hâlindeki penis boyu 12,5 ise normal olarak tanımlanır. Bu tanımı birazcık açmak gerekirse 12 ila 13 santimetre ortalamasında yer alan penis boyları standar penistir. Bununla beraber standart ortalama penis boyultları olarak adlandırılır

İri Penisler Hançerler

18 cm üstü boyu olan penislere iri penis demekte . Aynı zamanda ülkeler arası bakıldığında da Dünya üzerindeki en uzun penis boyu ülke olarak 18 cm ile Kongo Cumhuriyeti’dir. bu penis boyu birtakım ilişki sorunlarına doğrudan neden olur.

Penis Boyunu Nasıl Ölçerim ?

Penis boyutu yumuşak iken ve ereksiyonda iken ölçülebilir. Bu iki standart yöntem sağlıklı bir sonuca varmak için oldukça net sonuçları ortaya koyar . Aynı zamanda penisinizin sönük haldeki boyu çeşitlilik gösterebilir. Bu nedenle farklı zamanlarda ölçüp bunun ortalamasını almak daha sağlıklı olur.

Penis büyütme yağ enjeksiyonu

Penis boyunu uzatmak için genel olarak tercih edilen yöntem yağ enjeksiyonu operasyonudur. Bu işlem için “Penis Yağ Enjeksiyonu Tedavisi” şeklinde araştırma yapabilirsiniz

https://youtu.be/yxinmlPI5f8
Penis büyütme ve kalınlaştırma

https://www.favtr.com/penis-boyutlari-ve-sekilleri-hakkinda/?feed_id=712&_unique_id=63890ad3eb9eb&Favtr5489Penis%20boyutlar%C4%B1%20ve%20%C5%9Fekilleri%20hakk%C4%B1nda%C2%A0

Yorumlar