Dünyaca Ünlü İnsansı Robotlar

Yapay zeka ve İnsansı bir robot, şekil olarak bir insan vücuduna benzer. Bu robotlar, insan araçları ve müşteri hizmetleri ile etkileşim için oluşturulmuş Hatta bu iş oldukça ileri götürülerek birer sex oyuncaklarına dönüşmesine neden oldu ilerliyen zamanlarda favtr.com tarafından hazırlanmış bu oyuncakları konu alan yazımı yazyınlayacağız . .Bu insansı robotlar Dünyaca Ünlü İnsansı profesyonel hizmet robotlarıdır ayrıca muayene ve bakım için de kullanılıyor; Derileri ve gözleri var, etten ya da kemikten değiller, insanlar gibi konuşabilir, insanlar gibi yürüyebilir ve çok çeşitli duyguları ifade edebilir. Bu makalemizde, dünyanın en iyi 5 insansı robotunu tanıtıyor olacağız .

Dünyaca Ünlü İnsansı profesyonel hizmet robotlar

Nadine Robots

Nadine, selam veren, göz teması kuran ve onunla yapılan tüm konuşmaları hatırlayan empatik bir robottur. Kişiliği, ruh hali ve duyguları olan insan benzeri bir robottur. Nadine'in yüzü ve elleri, yaratıcısı Profesör Nadia Thalmann'a benzer şekilde bir Japon şirketi Kokoro tarafından yaratılmıştır.

Bu parlak tenli ve akıcı esmer saçlı insansı robot, sizi önceki ziyaretlerden tanıyabilir, göz teması kurabilir, elinizi sıkabilir, önceki toplantılara göre sohbete devam edebilir vb. Görsel ve işitsel içerikleri toplamak için üç boyutlu sensörler ile derinlik kameralarına, ve web kamerası bulunmaktadır. , farklı yüzleri, jestleri, duyguları ve davranışları tanımak ve buna göre analiz etmek ve yanıt vermek için bu girdileri işleyen çeşitli algı katmanları vardır.

Singapur'da sigorta şirketinde resepsiyonist olarak çalışıyor.

Favtr.com Nadide

Geminoid Robotu

Geminoid
Bu robot, Aalborg Üniversitesi'nden Henry Scharfe'nin gerçekçi bir ikizi. Ultra gerçekçi androidlerin Geminoid serisinin en son yinelemesidir. Bu insansı robot, özel bir Japon firması ile üniversitenin Akıllı Robotik Laboratuvarı müdürü Hiroshi Ishiguro tarafından denetlenen Osaka Üniversitesi arasındaki işbirliğinden kaynaklanmaktadır.

Geminoid DK'yi yapmak dokuz ay sürdü. Sadece genel görünüşü değil, davranışları ve omuz silkme şekli de robota yedirildi ve Scharfe ayrıca Geminoid peruğunda kullanılmak üzere kendi saç tellerini de bağışladı. Bu bot çok gerçekçi, çünkü insanlar birbirine benzeyecek şekilde tasarlanmış kişiyle karıştırılıyor. Bu yaratılışın temel amacı, insanımsı tamamen bir insan gibi görünmesini sağlamaktır.

favtr.com Geminoid 

Sıradaki insansı robotumuz.

Junco Chihira Robot

Junco Chihira, Toshiba tarafından yaratılmış çok gerçekçi bir android robotudur. Junco, Tokyo'daki bir turizm danışma merkezinde tam zamanlı olarak çalışmaktadır. Japonya'da bir mağazada resepsiyonist olarak çalışan başka bir Android Aiko Chihira'nın halefidir. Daha önce, Junco Chihira yalnızca komut dosyasıyla önceden ayarlanmış konuşmayla yanıt verebiliyordu, ancak 2017'den itibaren konuşma tanıma yetenekleri kazandı ve turistlerin sorularına yanıt verebilir.

Junko Chihira sadece turizm ve hizmet sektörlerinde çalışmakla kalmayacak, aynı zamanda yaşlılar için sağlık hizmetlerine de atlayacak.

Favtr.com Junco robot

Jia Jia Robot

Jia Jia, Çin'in ilk insansı robotudur. Bu Çinli insansı robot, Şanghay'da bir cazibeye sahip; Dünya çapındaki insanlar, Jia Jia'ya en gerçekçi ve çekici görünümü için hayrandır.

Jia Jia, Çin'deki Bilim ve Teknoloji Üniversitesi araştırma ekibi tarafından yaratılmıştır. Bu şaşırtıcı güzellik, mikrobiyal yüz ifadesi olan bir kişiyle normal bir konuşma yapabilir; Bunu konuşma oluşturma algoritmaları ve yüz tanıma teknolojilerinin yardımıyla yapıyor. Konuşma kalıpları hala düzgün olmasa da, Jia Jia, dikkat çekici bir şekilde insan gibi görünerek bunu telafi ediyor.

Bulut teknolojisi onun tüm hareketini kontrol etmekte

https://youtu.be/zmxkZ_3HWaE

Jia Jia'nın farklı jestleri, duyguları, davranışları vb. yakalayabilmesi için “gözlerine” özel vurgu yapıldığı gibi gerçekçi ifadeleri var. Takım lideri Chen Xiaoping gururla, biraz daha çabayla Jia Jia'nın kendi türünde parlak bir gelecek görebileceğini söyledi.

Favtr.com Jia Jia

Sofya Robot

Sophia, en gelişmiş insansı robot olarak kabul edilir. Sophia 2017'de çıkış yaptı, türünün tek örneğiydi ve insanlarla olan etkileşimi bir makinede görebileceğiniz en olası şeydi. Hong Kong merkezli bir şirket olan Hanson Robotics tarafından tasarlandı ve ünlü bir Hollywood aktrisi Audrey Hepburn'e benzemek için yaratıldı çünkü yaratıcıların amacı onu bakım evlerinde yaşlılık arkadaşı veya etkinliklerde kalabalık bir yönetici olarak yerleştirmekti.

Sophia, dünyanın ilk robot vatandaşı ve Birleşmiş Milletler geliştirme programı için ilk robot inovasyon elçisidir. Sophia'yı yaratmanın amacı, sosyal beceriler kazanabilen bir robot yapmaktı. Sophia, insan yüzlerini tanımak ve onların jestlerini ve duygularını anlamak için sinir ağları ve yapay zeka ile donatılmıştır. Ayrıca farklı insanlarla etkileşime girebilir ve uygun şekilde yanıt verebilir.

favtr.com Sophia robot

https://youtu.be/7PGLODg3Xg4
İnsansı Robotlar

Dünyaca Ünlü İnsansı Robotlar Başlıklı yazımızı beğendiniz mi? İçeriği beğendiyseniz Yan tarafta bulunan paylaşım butonlarına tıklayarak arkadaşlarınıza Dünyaca Ünlü İnsansı Robotlar konusunu paylaşarak destek olabilirsiniz!

https://www.favtr.com/dunyaca-unlu-insansi-robotlar/?feed_id=502&_unique_id=635d7ad25a2bf&Favtr4592D%C3%BCnyaca%20%C3%9Cnl%C3%BC%20%C4%B0nsans%C4%B1%20Robotlar

Yorumlar