Erkek İçin Mükemmel Kaş Şeklileri ?

Erkek İçin Mükemmel Kaş Şeklileri ? Kaşlar, yüz özelliklerini vurgulamada ve kişinin yüzünün genel estetiğini geliştirmede çok önemli bir rol oynar.Kaşlar, yüzün genel görünümünü çerçeveler, bu yüzden onları düzenli olarak taramak ve bakımını yapmak çok önemlidir. Günümüzde erkeklerin kaşlarının görünümüne kadınlar kadar önem vermesi nadir görülen bir durum değil. Ne de olsa, bakımsız kaşların genel görünümleri üzerindeki olumsuz etkisini anlıyorlar.

Erkekler İçin Kaş Şekilleri

Daha temiz bir estetik arayan erkekler için erkek kaş bakımı konusunda geçerli kuralları bilmek çok önemlidir. Kadınlar için kaş şekilleri en iyi özelliklerini ortaya çıkarmaya yardımcı olduğu gibi , erkekler için de aynı şey geçerlidir. Favtr.com Size en uygun kaş şeklini nasıl seçeceğinizi öğrenmek için aşağıdaki bilgileri Hazırladı.

Erkekler İçin Farklı Kaş Şekilleri Neler ?

Erkeklerde Kaş Şekilleri

Köşeli Kaşlar

Köşeli kaşlar, yüz hatları yuvarlak olan erkekler için en ideal seçim olarak kabul görür. Bu şekil bir tanım oluşturur ve yüzün daha iyi görünmesini sağlar .

Yuvarlak Kaşlar

Yuvarlak kaş şekli, geniş gözlü ve geniş alınlı erkeklere iltifat eder. Bu görünümü elde etmek için kaşlarınızın ön kemiklerinizle aynı hizada olduğundan ve kuyruklarda hafifçe sivrildiğinden emin olun.

Düz Kaşlar

Düz kaşlar uzun bir yüz için idealdir çünkü yatay çizgileri uzun yüzü daha kısa gösterir. Düz bir kaşın eğrisi yoktur veya minimaldir.

Hafif kıvrımlı Kaşlar

Erkeklerde Köşeli ve yuvarlak kaş şekilleri oluşturulabilir. Çoğunlukla, erkek kaş kemerleri, genel kaş şekline hafif bir eğri vermek için tasarlanmıştır ve mümkün olduğunca dolgun tutulur. Erkeklerin kaşlarını tımarlarken genel kural, kaşın doğal kıvrımına saygı göstermek ve şekillendirme sırasında çok fazla tüy almamaktır.

Kaş Şekli ile Genç Görünün

Düzenli bir kaşın sizi daha genç gösterebileceğini biliyor muydunuz? Bu doğru. Kaşlarınızdaki koyu renkli, yerinde olmayan tüyleri almak, yüzü çerçevelemeye ve gözleri açmaya yardımcı olarak size daha temiz, daha genç bir görünüm kazandırır.

Erkekler kaş modeli seçerken nelere dikkat etmeli

  • Seçeceğiniz Kaş modelinizin yüz uyumunuz ile simetrik olup olmadığına .
  • Kaşlarınızı kendiniz şekillendirmek istiyorsanız inceltmemeye ve fazla içeriye girmemeye özen gösterin.
  • Kaşlarınızı lanında uzman olan birine aldırıyorsanız ip,cımbız, ağda gibi birkaç seçeneğiniz var. doğal bir kaş yapısı için cımbız tercih edebilirsiniz. kaşlarınız çok gür ise ip ya da ağda da tercih edilebilir.
  • Cımbız ile tüylerin kırılmasını önlemek adına tüyleri dibinden çektiğinizden emin olun.
  • Kaş altında ölü deriler birikebilir ve kuruyan cilt nedeniyle kaşlarınızın üzerinde beyaz pullar birikebilir. Bu durum kaynaklı kaşlarınıza da bıyık ve sakallarınıza yaptığınız şekilde bakım yapabilirsiniz.
  • Bazı Berberler bu konuda oldukça Profosyonel Kaç bakımı için yüksek rakamlar ödemeden traş ücreti içerisinde bu işlemi onlara yaptırabilirisiniz.

Bu işlem sırasında Jilet Kullanmamaya Önem gösterin .

https://youtu.be/Ie9qMMjaYLA
Erkek Kaş Alma

Erkeklerde Doğru Kaş Şekillendirme

Erkeklerde Doğru Kaş Şekillendirme Başlıklı Videoda en doğru şekilde kaşlarınızı nasıl alabileceğinizi anlatılıyır .

https://youtu.be/btz5mCFwi2c

Erkek İçin Mükemmel Kaş Şeklileri ? Başlıklı yazımızı beğendiniz mi? İçeriği beğendiyseniz Yan tarafta bulunan paylaşım butonlarına tıklayarak arkadaşlarınıza Erkek İçin Mükemmel Kaş Şeklileri ? konusunu paylaşarak keyifli bir makale okumalarını sağlayabilirsiniz!

https://www.favtr.com/erkek-icin-mukemmel-kas-seklileri/?feed_id=520&_unique_id=635e759bd52be&Favtr4625Erkek%20%C4%B0%C3%A7in%20M%C3%BCkemmel%20Ka%C5%9F%20%C5%9Eeklileri%20%3F

Yorumlar