Youtube Video Yükleme Adımları Eğitim

Youtube Video ekleme
Youtube Video Yükleme Adımları
Eğitimbaşlıklı eğitim makalmeizde videonun kalitesinin düşmemesi için bilgisayar üzerinden Nasıl yükleme yapacağınızı anlatacağız . favtr tarafından hazırlanan bu eğitim içeriği size Youtube Video Yükleme konusunda yardımcı olacaktır . Öncelikli önerimiz Youtube Video Yükleme işlemleri sırasında video kalitesinin düşmemesi ve uzun videolarınız varsa yükleme işlemini bilgisayar üzerinden geçekleştirmeniz yönünde olacaktır .

Youtube üzerinden video yükleme işlemleri pc ve Mobil telefonlarınız araıcılığı ile yapılabilir Bilgisayarınızdan video içeriğinizi yüklemek için aşağıdaki adımlarımı takip edebilirsiniz.

Youtube Video Yükleme Adımları

Öncelikli olarak yapacağınız işlem videonun kameradan kopyalanıp bilgisayarınıza aktarılmasını gerektirir.

bu işlemleri tamamladıktan sonra sonra youtube hesabınıza giriş yapılmalısınız. bu işlemden sonra ana sayfanın üst tarafında video ekleme butonunu göreceksiniz . istediğiniz video içeriğini yüklemek için bilgisayarınıza kayt ettiğiniz ilgili video dosyasını seçmelisiniz.

Youtube Kanalının hesabı onaylı olmalıdır eğer onaylı hesap değilse 15 dakikayı geçen videolar yüklenmez. onaysız hesap kullanıyorsanız bu konu aklınızda bulunsun 15 dakikadan uzun video yüklemek isterseniz SMS ilehesabınızı onaylatmanız gerekecektir..

İşlemlerimize devam edelim , sayfamızdan Video yüklemek için aç tuşuna basacağız . Dosya açıldıkttan sonra seçmiş olduğunuz video içeriği otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır.

Bir sonraki işlemde yükleme işlemleri sırasında girmeniz gereken bilgileri tek tek girmelisiniz .Videonuzun açıklaması başlığı tahlar gibi.bu işlemleride tamamlandıktan sonra ( Settings) ayarlar kısmından Vieo herkese açık statüsüne getirilmelidir izleyici engeli oluşmaması için

Bilgisayardan Youtube'a Video Yükleme

https://youtu.be/WRQpYrgBt7Y

.

Mobilden Youtube Videosu ekleme nasıl yapılır ?

Mobil üzerinden Yapılan video içerikleri hemen hemen aynı akışta ilerlemektedir. daha iyi anlayabilmeniz için işleme ait MOBİLDEN YOUTUBE'A NASIL VİDEO YÜKLEME Başlıklı video içeriğini izliyebilirsiniz.

https://youtu.be/MYHn2DGDli8

Youtube Video Yükleme Adımları Eğitimi Başlıklı yazımızı beğendiniz mi? İçeriği beğendiyseniz Yan tarafta bulunan paylaşım butonlarına tıklayarak arkadaşlarınıza Youtube Video Yükleme Adımları Eğitimi konusunda destek olabilirsiniz!

https://www.favtr.com/youtube-video-yukleme-adimlari-egitim%ef%bf%bc/?feed_id=478&_unique_id=635a5587401fb&Favtr4527Youtube%20Video%20Y%C3%BCkleme%20Ad%C4%B1mlar%C4%B1%20E%C4%9Fitim%EF%BF%BC

Yorumlar