Dünyanın En Büyük Ayakları

Dünyanın En Büyük Ayakları Ayaklarınızın çok büyük olduğunu ve pazarda bedeninizi bulamadığınızı hayal edin. Ayrıca, ayaklarınızın daha fazla büyümesini önlemek için tıbbi bir müdahalede bulunmanız gerektiğini hayal edin. İşte dünyanın en büyük ayaklarına sahip olan Jeison Orlando Rodriguez Hernandez

Guinness Dünya Rekorları
Venezuela'nın Maracay kentinden olan Jeison Orlando Rodriguez Hernandez, 10 yaşındayken, muhtemelen dünyanın en büyük ayaklarına sahip olduğunu biliyordu.

Venezüella ölçülerine göre 45 beden ve zaten ailesindeki en büyük ayakla, Jeison gerçekten de yaşayan bir insan üzerinde en büyük ayaklar için yeni bir rekor kırmaya devam etti - 2014'te erkek, sağ ayağı 40,1 cm ölçüldüğünde 2016'da uzatıldı. ve sol ayağı 39.6 cm'ye ulaştı.

Çocukken Jeison, ayaklarının büyüklüğü nedeniyle sık sık alaya alınırdı ve ayakkabı bulmak hiç kolay değildi

Memleketinde uygun bir ayakkabı bulamayınca, Jeison okula ya da diğer randevulara gitmek için eski lastiklerden ve kumaştan yapılmış sandaletler giymek zorunda kaldı.

Dünyanın En Büyük Ayakları

Guinness Dünya Rekorları
2011 yılında Almanya'da ayakkabıcı Georg Wessels, adını duyduktan hemen sonra kendisi için özel bir malzeme ile yeni ayakkabılar yapmaya başladı. Georg, Jeison'la tanışmak ve Jeison bir uçağa bile sığmakta zorlandığından ilk çift ayakkabısını teslim etmek için Venezuela'ya uçtu.

Tüm bunlar, 22 yaşındaki oyuncunun dünya tarafından keşfedildiği 2018 yılında gerçekleşti


Şu anda 220 cm boyunda olan ve ayaklarının daha fazla büyümesini engellemek için tedavi gören 24 yaşındaki oyuncu, Dünya Rekorlarının kendisini, özellikle de bedeninin değerini daha çok takdir etmesini sağladığını söyledi. ayaklarından. En iyi şef olmak, çeşitli tatların harmanlandığı kekler pişirmek ve platformunu kendi durumunda olanlara yardım etmek için kullanmak istiyor.

Dünyanın En Büyük Ayakları

Jeison'ın okul günlerinden kalma orijinal sandaletleri şimdi Georg'un müzesinde duruyor.

Büyük ayaklarla ilişkili sağlık sorunları olduğu için Jeison için hayat oldukça zor geçiyor .

https://youtu.be/NvpXVr6ImHs
Dünyanın En Büyük Ayakları
https://www.favtr.com/dunyanin-en-buyuk-ayaklari/?feed_id=604&_unique_id=636d59f779331&Favtr5015D%C3%BCnyan%C4%B1n%20En%20B%C3%BCy%C3%BCk%20Ayaklar%C4%B1

Yorumlar