Kaç gün aç kalırsak ölürüz ?

Hayatta Kalmak

Hayatta kalmak için yiyeceğe ihtiyacımız var. Ama yemek yemeden kaç gün yaşayabiliriz?

Bir kişi sadece bir veya iki hafta sonra ölecek. Bazı insanlar 2 haftadan fazla yemek yemediklerini iddia ettiler, ancak bunlar muhtemelen çok düşük kalori alımı ve açlık moduna giren bir vücut vakalarıdır.

Ne olursa olsun, üç günden fazla yemek yememek tehlikelidir - potansiyel olarak ölümcüldür - ve bu yüzden bunu evde denememek en iyisidir.

Yemek yemeden Kaç gün Yaşarım ?

Bu, birçoğunuzun daha önce kendinize sormuş olabileceği bir sorudur. Cevap, yemek yemeden kaç gün hayatta kalabileceğinizi söylemek zor. Bu, ne sıklıkta yediğinize ve günlük olarak ne kadar yiyeceğe ihtiyacınız olduğuna bağlı olacaktır. Ayrıca şu anda ne tür yemek yediğinize ve kilonuzun bu makaleye başladığınız zamandan farklı olup olmadığına da bağlı olacaktır.

Bazı insanlar, bazı ciddi sağlık komplikasyonları yaşamadan bir hafta boyunca yemek yemeden yaşamanın imkansız olduğunu düşünür. Ama beş gün, hatta daha fazla yemek yemeden yaşamanın birkaç yolu olduğu ortaya çıktı.

Örneğin, oruç tutmak, hiç yemek yemediğiniz zamanlarda diyetinize besin almanın en yaygın yöntemidir. Bunu, su dahil tüm yiyeceklerden uzak durarak ve susuz kalmamak için yalnızca sade kahve ve yeşil çay gibi sıvıları tüketerek yapabilirsiniz. Ve bu teknik, tarih boyunca, Tanrı'ya yakınlaşmak isteyen ancak seks, alkol veya günah sayılabilecek herhangi bir şeyden uzak durma yemini etmek istemeyen kutsal adamlar ve mistikler tarafından kullanılmıştır.

İnsanların soracağı ortak bir soru var: "Yemek yemeden kaç gün yaşayabilirim?"

Bu sorunun cevabı göründüğü kadar basit değildir.

Bunu daha iyi anlamak için kullanabileceğiniz daha az uç örnekler vereceğim.

Örneğin, diyetiniz muz ve sütten oluşuyorsa, yetersiz beslenmeden ölmeden önce bir aya kadar yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, diyetiniz patates kızartması, gazoz ve şeker çubuklarından oluşuyorsa, çok daha hızlı ölürsünüz - belki bir veya iki gün içinde.

İnsanların yemek yemeden uzun süre hayatta kalabilecekleri bir efsanedir. Ortalama bir insan vücudu su olmadan yaklaşık üç hafta yaşayabilir, ancak yemek yemeden sadece iki ila altı gün yaşayabilir.

Bu sorunun cevabı her kişinin vücut tipine ve metabolizmasına bağlıdır. Ortalama bir insan, açlığın etkilerini hissetmeye başlamadan önce yaklaşık bir hafta yemek yemeden yaşayabilir.

Ortalama bir insan, açlığın etkilerini hissetmeye başlamadan önce yaklaşık bir hafta yemek yemeden yaşayabilir. Bir vücudun bir haftadan daha uzun yaşaması gerekiyorsa, bu onun diyetine ve yaşam tarzına bağlı olacaktır.

https://youtu.be/6Ta09YvnWWc
insan kaç gün aç kalabilir?
https://www.favtr.com/kac-gun-ac-kalirsak-oluruz/?feed_id=730&_unique_id=638cb9284594e&Favtr5502Ka%C3%A7%20g%C3%BCn%20a%C3%A7%20kal%C4%B1rsak%20%C3%B6l%C3%BCr%C3%BCz%20%3F

Yorumlar